Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Priče uspješnih klijenata

EKI je veoma ponosan na svoje klijente i širok spektar zanimanja kojima se oni bave. Na teritoriji Bosne i Hercegovine uspješno poslujemo već preko 28 godina i mnogi naši klijenti sa nama sarađuju većim dijelom tog perioda. Baš zbog dobre saradnje EKI je lider na BiH tržištu i u ovom momentu imamo preko 38.000 zadovoljnih klijenata. 

Mi naše klijente ne doživljavamo kao jednokratne korisnike kredita nego kao naše prijatelje, saradnike i članove jedne velike EKI porodice. U svakom kontaktu s našim klijentima mi upravo to i pokazujemo i trudimo se da se oni osjećaju prijatno i zadovoljno. To radimo na način da su naši zaposleni uvijek na raspolaganju potencijalnim i sadašnjim klijentima koji trebaju bilo kakvu vrstu pomoći.

U ovom dijelu prikazujemo vam priče naših najuspješnijih klijenata koji su se odvažili da pokrenu ili unaprijede svoj posao i baš u momentima kada im je najviše trebala finansijska pomoć EKI je bio uz njih. Nečiji je put bio lakši, nečiji teži, ali su svi uspjeli. Odvažili su se i da svoje priče podijele sa javnošću i možda nekome budu pokretač i dokaz da se uspjeti može.

Copyright © 2024 Developed by Leftor