Eki - PRELOADER

Trenutno nema dodanih notifikacija

Podnesi zahtjev ČPP Chat Lokacije

Vizija i misija

Vizija

MKD EKI podržava razvoj poduzetništva, unapređenje standarda života, te razvoj i održivost lokalnih zajednica učešćem u socijalno odgovornim i humanitarnim aktivnostima sa posebnim fokusom na bolji život djece.

Prosperitet naših klijenata doživljavamo kao sopstveni uspjeh.

Misija

Ko smo mi

MKD EKI je mikrokreditno društvo posvećeno finansijskoj inkluziji pojedinaca, mikro i malih preduzeća koji imaju potrebu za kreditima većim od 10.000 KM, odnosno čija je potencijalna kreditna izloženost u MKD EKI i povezanom licu veća od 10.000 KM i koji nemaju adekvatan pristup finansijskim uslugama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Spektar finansijskih i nefinansijskih usluga omogućava unapređenje životnog standarda, održivi rast i razvoj poduzetništva, fizičkih i pravnih lica koja primarno imaju potrebu za značajnijim iznosima kreditnih sredstava i kojima uz odgovoran pristup želimo pružiti brzu, jednostavnu i transparentnu uslugu.

Vrijednost koju stvaramo za naše klijente

Posvećeni smo klijentima sa niskim ili umjerenim prihodima kao i mikro i malim preduzećima sa naglaskom na djelovanje u ruralnim područjima kako bi već razvijenim poljoprivrednim proizvođačima pružili mogućnost značajnijeg investiranja u stalna i obrtna sredstva sa ciljem razvoja poljoprivrednih djelatnosti koje će im omogućiti proširenje kapaciteta i palete proizvoda. Pojedincima omogućavamo pokrivanje sezonskih ili vanrednih troškova, te značajnijih investicija u životu, a biznisima pružamo finansijsku podršku za razvoj posla kao i pospješivanje plasmana kroz aktivnosti EKI – Poslovnog kluba.

Lakoću poslovanja sa nama gradimo na pokrivenosti teritorije poslovnim jedinicama, fleksibilnim i jasnim procedurama, digitalnim marketinškim alatima, efikasnom informacionom sistemu, obučenom i iskusnom prodajnom i menadžment timu, a pouzdanost stabilnom kapitalnom pozicijom, upravljanjem rizicima, te predanim timskim radom.

Copyright © 2024 Developed by Leftor